Drive and Dive Seaside Suites Afbeelding Drive and Dive Seaside Suites
Drive and Dive Seaside Suites ****
Bestemming: Duikvakantie Bonaire - Duiken Kralendijk Bonaire

Drive and Dive Seaside Suites

****

Deze grote en moderne appartementen met fenomenaal uitzicht op de azuurblauwe zee en op Klein Bonaire konden we onze gasten niet onthouden. Plons in het zwembad of loop zo de zee in, om te genieten van die wondere onderwaterwereld. Bereid je eigen maaltje in de grote keuken, om die vervolgens tijdens zonsondergang op je terras op te eten. Het ultieme vakantie gevoel!

Appartement o.b.v. Logies



In het kort

Nieuw in ons aanbod: Seaside Suites. Deze grote en moderne appartementen met fenomenaal uitzicht op de azuurblauwe zee en op Klein Bonaire konden we onze gasten niet onthouden. Plons in het zwembad of loop zo de zee in, om te genieten van die wondere onderwaterwereld. Bereid je eigen maaltje in de grote keuken, om die vervolgens tijdens zonsondergang op je terras op te eten. Het ultieme vakantie gevoel! Of als je geen zin hebt in koken, loop je gewoon naar het centrum van Kralendijk om neer te ploffen in een van de vele goede restaurants die het centrum rijk is.

Faciliteiten

Gratis WiFi in openbare ruimte Gratis WiFi op de kamer Receptie

Zwembaden

Buitenbad

Voor de kinderen

Tegen betaling Babybedje

Overige informatie

Onze classificatie: 4 sterren Verzorging Logies

Goed om te weten

Iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer. Let op: wanneer je met maximaal 2 personen verblijft, dan is er een slaapkamer en een badkamer beschikbaar. De tweede en derde slaapkamer en badkamer worden afgesloten. Wanneer je met maximaal 4 personen verblijft, dan zijn er twee slaapkamers en twee badkamers beschikbaar en wordt de derde slaapkamer en badkamer afgesloten. Bij een verblijf vanaf 5 personen zijn alle slaapkamers en badkamers beschikbaar. Honden niet toegestaan

More Inclusive

Luxe komt op vele manieren, waaronder een aantal leuke extras. Zo ontvang je bij je verblijf een kortingsvoucher met 10% korting bij Dive Friends en een gratis VIP pas voor ligbedden bij Spice Beach Club.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Drive and Dive Seaside Suites 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail