Drive and Dive Windsock Afbeelding Drive and Dive Windsock
Drive and Dive Windsock ***
Bestemming: Duikvakantie Bonaire - Duiken Belnem Bonaire

Drive and Dive Windsock

***

De duikers van Wannadive kennen alle mooie duikplekken van Bonaire, waaronder deze stek in Belnem. Slenter onder de palapa's richting zee. Trapje af, en je staat direct tussen de mooie vissen. Douche op het strand of wandel je eigen inloopdouche in, want het riante appartement is van alle gemakken voorzien.

Appartement o.b.v. Logies



Windsock als thuisbasis

Hasi bo kos Papiaments voor het komt zoals het komt. En dat is precies waar de eigenaren van de Windsock appartementen voor gevallen zijn. Alex en Nicky doen er alles aan om je een zorgeloze zonvakantie te bezorgen. Bij de gezellige beach bar op het strandje vertelt hij over de lekkerste ijssalon van Kralendijk, 10 autominuten verderop. De duikers van Wannadive lopen hier ook rond. Zij kennen alle mooie duikplekken van Bonaire, waaronder deze stek in Belnem. Slenter onder de palapa's richting zee. Trapje af, en je staat direct tussen de mooie vissen. Douche op het strand of wandel je eigen inloopdouche in, want het riante appartement is van alle gemakken voorzien. Vanuit hier ligt heel Bonaire aan je (blote) voeten!

Faciliteiten

Gratis WiFi in openbare ruimte Gratis WiFi op de kamer Tuin Barbecue

Restaurants/Bars

Restaurant

Zwembaden

Buitenbad Er zijn ligbedden en parasols beschikbaar Zonneterras aanwezig

Strand

Er zijn ligbedden en parasols beschikbaar

Sport & Activiteiten

Tegen betaling Duiken (licentie verplicht) Duikset Fietsverhuur Snorkelset Windsurfen (licentie verplicht)

Voor de kinderen

Babybedje

Tip

Bij een vakantie van 28 nachten of langer geldt een extra voordelige prijs. De BBQ van Windsock kan altijd gebruikt worden door gasten van Windsock appartementen. Duikschool Wannadive heeft een servicepunt op het strand, met 24/7 duikflessen, spoelfaciliteiten en ruimte voor opslag van duikmaterialen. Let's go diving! Vergeet niet om leguanen, kolibries en suikerdiefjes te spotten in de fraaie tropische tuin van Windsock. Overige informatie Officiele classificatie: 4 sterren Onze classificatie: 3.5 ster Totaal aantal kamers/ appartementen: 8 Voltage: 110 volt

Verzorging

Logies

Goed om te weten

Het buitenleven vraagt om een bbq, nietwaarHaal je boodschappen bij de lokale supermarkt en steek de bbq aan, die je gratis kunt gebruiken. Duikschool Wannadive heeft een servicepunt op het strand, met 24/7 duikflessen, spoelfaciliteiten en ruimte voor opslag van duikmaterialen Er worden regelmatig gezellige avonden bij het strand van Windsock georganiseerd. Om bij het strand van Windsock te komen, steek je de weg over. Ligbedden, schaduwrijke palapas, toilet, douche en beach bar zijn hier aanwezig.



Vluchten
U vliegt naar Flamingo Airport (BON)
U vliegt terug vanuit Flamingo Airport (BON)

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Drive and Dive Windsock 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail